Ansvarig Tjänsteområde VA-teknik till A-metodik.

Ansvarig Tjänsteområde VA-teknik till A-metodik.

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett nytänkande och expansivt företag? A-metodik behöver nu förstärka sitt team med en ambitiös och prestigelös person till rollen som ansvarig för tjänsteområdet VA-teknik.

Information om uppdraget:

Att arbeta på A-metodik innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. A-metodik befinner sig i ett spännande skede och firar 30 år i år. Du kommer att arbeta med hela verksamhetskedjan från utveckling av tjänster och marknadsföring och anbud till genomförande av uppdrag. På sikt så finns det goda möjligheter för rätt person att utvecklas och få ett större ansvar.

Du kommer att vara ansvarig för tjänsteområde VA-teknik, uppbackad av företagets ingenjörer och delägare. Du blir en viktig lagspelare och kommer att vara den som driver utvecklingen av tjänsteområdet tillsammans med dina kollegor. A-metodik är ett solitt bolag med planer på att fortsätta växa under de kommande åren, den här rollen blir något av en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion och tillväxt.

Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg.

Detta söker vi:

Till rollen som ansvarig för tjänsteområdet VA-teknik söker vi framförallt dig som är en prestigelös och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt har du erfarenhet av liknande arbete, projektering och miljöfrågor. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta konsultativt i olika skeden av plan- och byggprocessen samt med planerings- och samordningsfrågor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och A-metodiks önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryteringskonsult Johannes Granström via telefon: 076-145 92 88 eller e-post: johannes.granstrom@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare där vi erbjuder våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Företaget har kontor i Luleå.

A-metodik arbetar med detaljprojektering inom: - mark/gata och VA - teknik, genomför besiktningar, kostnadsberäkningar och produktionsmätning i våra projekt. Projekt/byggledning och projekteringsledning tillhör vår verksamhet men även uppdragsledning i tidiga skeden där vi även genomför utredningar och analyser för våra kunder.

A-metodik har engagerade och närvarande ägare som arbetar i projekt tillsammans med medarbetarna och där vi gemensamt jobbar mot uppsatta mål.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com