Ännu en löneadministratör sökes av prisbelönta StudentConsulting

Ännu en löneadministratör sökes av prisbelönta StudentConsulting

Har du erfarenhet av löneadministration och vill ha en ny utmaning? Vill du vara del av en framgångsrik och innovativ koncern med stark vi-känsla? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi ännu en löneadministratör till vårt växande löneteam placerat på koncernens huvudkontor i Luleå.
I rollen som löneadministratör kommer du arbeta i ett positivt löneteam tillsammans med sex kollegor. Tillsammans hanterar vi löneadministrationen för ca 3500 löner för våra bolag i Sverige, Norge och Danmark.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Löpande löneberedning för våra nordiska bolag.
  • Administration av pension och utläggsredovisningar, etc.
  • Utveckling av koncernens löneprocess
Detta söker vi:

Vi söker en löneadministratör som ska ha några års arbetslivserfarenhet inom just löneområdet. En utbildning inom lön är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som sedan tidigare har skapat dig kunskap för ett bolags löneprocess. Du, precis som vi, gillar att utveckla redan bra arbetssätt till att bli ännu bättre! Det är viktigt att du gillar att jobba i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor både inom avdelningen och organisationen. Som person är du engagerad och driven att ta stort ansvar för din arbetsinsats.
Om du vill finns det möjlighet att på sikt ingå i koncernens viktiga arbetsrättsteam som stöttar organisationen löpande.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Luleå. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Kom ihåg att ett utförligt och genomarbetat CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Är det dig vi letar efter? Vi håller intervjuer löpande och tillsätter tjänsten så snart som möjligt -så ansök redan idag!

Sökord: Administratör, ekonomiassistent, Löneansvarig, Lönekonsult, Löneadminstratör

Sökord: Administratör, ekonomiassistent, Löneansvarig, Lönekonsult, Löneadminstratör
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com