Vill du vara med i vårt team och få Sverige att sova bättre?

Vill du vara med i vårt team och få Sverige att sova bättre?

Nu söker vi säljare/lager/utkörningspersonal samt helgextra!
Tjänsterna avser deltid med arbete till 80% med fast lön samt provision. Timlön för helgextra.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en lagerarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sovkoncepts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Våra medarbetare är en otroligt viktig del i vår verksamhet så vi lägger stor vikt vid både din personliga och professionella utveckling. Vi kommer att utbilda dig både om sängarnas funktion/uppbyggnad, tillbehören runt om, försäljning men även i hur man jobbar som ett vinnande lag.
Du kommer ansvara för att guida våra kunder till rätt säng för just deras behov. Du ansvarar för orderläggning, orderuppföljning, offerthantering och jobbar efter en uppsatt budget vilket ställer vissa krav på din förmåga att hantera siffror och affärssystem. Du ska även arbeta i lagret och kunna hantera tunga lyft, samt kunna lassa och lossa sängar till kund.

Eftersom tjänsten även innefattar arbete på lagret bör du också ha ett gott sinne för ordning, vara stresstålig och orka fysiskt krävande lyft. B-körkort är förstås ett krav.

Vi söker dig som

Vi söker personer som framförallt är sociala och modiga men även ödmjuka och lyhörda. Du bör besitta en god attityd och en stark vilja för att lyckas och utvecklas hos oss.
Som person är du noggrann, flexibel och har en hög arbetsmoral. Du ska vara lättlärd och inte vara rädd att ta egna initiativ.

Information om kundföretaget

Sovkoncept är en nystartad kedja som drivs av sänghandlare med lång erfarenhet i branschen. Vi har valt att samarbeta med några av de bästa sängtillverkarna i Norden med starka och välkända varumärken. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att sova gott i en säng som passar både deras kropp och plånbok.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.