Student sökes till lagerpersonal!

Student sökes till lagerpersonal!

Vill du ha ett arbete där du får aktivera kroppen fysiskt? Tycker du om att samarbeta med andra och att ta egna initiativ? Då passar du perfekt för tjänsten hos vår kund!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en lagerarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sovkoncepts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare kommer dina dagar vara fysiskt stimulerande. Du kommer ta emot varor och lossa dessa för att sedan lasta och levererar ut till slutkund. I dina arbetsuppgifter ingår även:
  • Lossa / lasta gods
  • Uppackning av varor
  • Leveranser till kunder
  • På sikt kunna sälja i butik
Vi söker dig som

Som studerar, har B-körkort och god fysik då arbetet innebär tunga lyft. Vi ser även att du ska ha möjlighet att arbeta med omgående start.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som lagerarbetare. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget: Du är självgående och tar dig an arbetsuppgifter. För att passa in i arbetsgruppen är du ödmjuk och prestigelös i ditt sätt att vara.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson, 073-8005079

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sovkoncept är en nystartad kedja som drivs av sänghandlare med lång erfarenhet i branschen. Vi har valt att samarbeta med några av de bästa sängtillverkarna i Norden med starka och välkända varumärken. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att sova gott i en säng som passar både deras kropp och plånbok.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.