Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning

Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning

Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning inom kategorierna chaufförer B, C eller CE samt terminalarbetare.

Arbetsbeskrivning
  • Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav.
  • Som chaufför CE finns består arbetet främst av att köra gods mellan våra terminaler men även lastning/lossning hos våra kunder förekommer. Tjänster på både dag och natt finns och YKB är ett krav.
  • Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck.
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

För körning som enbart kräver B-behörighet är fler körkortsbehörigheter samt YKB är meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.

För tjänsterna som C eller CE-chaufför är YKB är ett krav.

Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.

För terminalarbetare är truckbehörighet och traktorvana meriterande.

Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag.
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att maila din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange i mailet vilken ort du söker arbete på. Vi finns idag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Östersund, Hudiksvall och Gävle.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi
dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!