Lastbilsstation söker CE-chaufför till Luleå

Lastbilsstation söker CE-chaufför till Luleå

Är du en skicklig chaufför som vill arbeta med en helt ny fordonsflotta? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som CE-chaufför vid vår terminal i Luleå blir du en del av ett team på ca 40 personer, både chaufförer och tjänstemän Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Luleå med omnejd samt köra gods mellan våra terminaler men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Arbetet är förlagt till vardagar och dagtid.
Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är snabb, noggrann och har ett bra kundbemötande. CE-behörighet, YKB, ADR samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vi arbetar med digital skanning så det krävs att du har systemvana och kan hantera digitala arbetsverktyg. Kunskaper i engelska, truckbehörighet, traktorvana, tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Trivselpeng
  • Rikskortets lunchförmån
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel (from 2023)
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som CE-chaufför till vår terminal i Luleå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "CE-chaufför Luleå".

STATIONERINGSORT: Luleå

OMFATTNING: 100 %

ARBETSTID: Dagtid

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!