HR Business Partner till Securitas Sverige AB

HR Business Partner till Securitas Sverige AB

Har du tidigare erfarenhet av HR-arbete och är intresserad av att ta nästa kliv i karriären? Eller du kanske alltid har varit lite nyfiken på hur det skulle vara att jobba som HR Business Partner? Vi på Securitas letar just nu efter en HR Business Partner där du kan vara den vi söker. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men där vi delar samma engagemang: att skapa trygghet i samhället.

Som HR Business Partner är du del av ett team på 10 fantastiska kollegor, dels HR Business Partners men även Arbetsmiljöspecialister, som befinner sig runtom i landet organiserade i våra så kallade regioner. I Region Nord, som består av ca 2 200 medarbetare, utökar vi nu teamet där du i denna roll får ett stort ansvar och är drivande i Securitas och Region Nords arbete med personalförsörjning, arbetsrätt, ledarskap och arbetsmiljö. Du kommer också självständigt genomföra fackliga förhandlingar och hantera verksamhetsövergångar. Vidare kommer du att vara delaktig i bolagsövergripande projekt och aktiviteter.  I denna roll kommer du, tillsammans med din HRBP-kollega i regionen, vara en nyckelspelare i Region Nords ledningsgrupp. Du rapporterar till HR Manager och är placerad i Luleå. Du kommer till exempel att:

  • Ansvara för uppföljning och actions inom regionen utifrån HR’s KPIer och verksamhetens mål
  • Driva, implementera och följa upp HR processer och utvecklingsprojekt samt dess effekt i verksamheten.
  • Stötta och coacha chefer inom regionen i såväl operativa som strategiska frågor 

Tjänsten passar dig som drivs av att arbeta i en stor affärsdriven organisation med höga ambitioner med förändringsanda. Det är också rollen för dig som trivs i att jobba både strategiskt och operativt, såväl nationellt men även internationellt. Hos oss jobbar många olika personligheter, men det som enar oss är vårt engagemang och driv att skapa bra förutsättningar till andra oavsett om det är interna kollegor eller externa kunder. Då resor i tjänsten är vanligt förekommande har du möjlighet till en förmånsbil via företaget med generösa villkor avseende drivmedel och val av bil.                     

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller motsvarande och några års erfarenhet från en liknande roll där du har arbetat brett inom HR, gärna i en stor internationell organisation. Du har tidigare erfarenhet av chefsstöd, en fördjupad förståelse för arbetsrätt och förhandling samt erfarenhet av att självständigt driva HRs agenda tillsammans med chefer på olika nivåer i organisationen.

Som person är du förtroendeingivande och kommunikativ där du med enkelhet kan förmedla ditt budskap i både tal och skrift till olika intressenter. Du har även en förmåga att se helheten och är trygg i din yrkesroll och kompetens. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och har en naturlig affärsmässighet i dina beslut och har förmågan att koppla HR till affär och ekonomi. Vidare trivs du i en roll som innebär en variation mellan operativt och strategiskt arbete.

Då rollen även kan innebära internationellt samarbete med kollegor i projekt och hantering av kunder är du flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Dan Svensson, dan.svensson@securitas.se, eller mobil 073-059 24 75.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Mer info
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.