Bli en del av vårt team i Luleå!

Bli en del av vårt team i Luleå!

Ta chansen och bli en del av vårt framgångsrika team i ett av Sveriges främsta karriärföretag!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder säkrare och tryggare hem. Just nu är Norrbotten ett områden där efterfrågan på våra tjänster är extra stor och vi ska därför utöka vårt team med ytterligare en person på heltid.

I rollen som vår nya säkerhetskonsult blir du en del av ett sammansvetsat, positivt och målmedvetet team. Du kommer att arbeta med att boka och genomföra kundbesök samt vara vårt ansikte utåt mot poteniella kunder i Luleå med omnejd.

Saknar du erfarenhet men har de rätta personliga egenskaperna?

Ingen fara, för oss är din inställning och energi lika viktig som din tidigare erfarenhet. I samband med din anställning hos oss får du möjligheten att gå vårt skräddarsydda utbildningsprogram, Sector Way Academy. Utbildningen utförs parallellt med din anställning och ger dig möjligheten att ständigt utvecklas i rollen som säljare.

För att vara aktuell för tjänsten hos oss behöver du:
  • Tala svenska flytande i tal och skrift eftersom vi träffar våra kunder personligen
  • Vara prickfri hos konstapel blå
  • Kunna arbeta heltid, dvs 40h/vecka
  • Kunna arbeta eftermiddagar och kvällar, vi träffar ju självklart våra kunder när dem är hemma och inte mitt på dagen!
Vad är nästa steg?

Vi rekryterar löpande och eftersom vi värdesätter dina personliga egenskaper mest vill jag uppmana dig att skriva ett personligt brev där du motiverar varför just du skulle passa in hos oss, CV är självklart en bonus! Jag ser fram emot att få lära känna dig bättre!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.