Bli en del av vårt team i Luleå!

Bli en del av vårt team i Luleå!

Det viktigaste för oss är inte vad du gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Är du rätt för oss så ger vi dig verktygen för att lyckas!

Vår passion

Sector Alarm växer och är idag näst störst i både
Sverige & Europa inom säkerhetslösningar!

Du kommer i den här rollen få jobba med en efterfrågad produkt som tryggar och säkrar våra kunder och deras hem, genom att boka och utföra bokade möten på avtalad tid.

Dina möjligheter

Vi erbjuder en omfattande säljutbildning och upplärning. Vi jobbar aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra medarbetare. Du kommer jobba i säljchefen Oscars team där vi peppar och motiverar varandra. Denna tjänst utgår från kontoret i Luleå.

Vi söker dig som är gillar att ta för dig, sprida god stämning omkring dig och inte har något emot att prata med nya människor. Vi ser gärna att du är driven, målmedveten och gillar tävling och personlig utveckling!

Andras trygghet

Tjänsten kräver att du kan svenska flytande i tal och skrift och att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Allas arbetsglädje

Vi arbetar aktivt med att våra medarbetare ska trivas hos oss och det har resulterat i ett högt engagemang och stor arbetsglädje. Som ett av Sveriges karriär företag har vi möjlighet att ge dig med rätt inställning verktygen för att utvecklas och lyckas i din roll! Vi har även ett gediget trainee-program som du med rätt ambition har möjlighet att gå för att göra dig redo för rollen som ledare!

Vi firar framgång, bra prestationer och nådda mål för att du ska känna glädje och inspiration när du kommer till arbetet. Gemenskapen är viktig hos oss, både på och efter jobbet. Därför anordnar vi aktiviteter året om, från fotboll & biljard till gemensamma kick-offer och biobesök.

Känner du dig träffad?


Skicka in din ansökan direkt då urval görs löpande. Vi frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Gunnarsson, johanna.gunnarsson@sectoralarm.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.