Platschef Luleå

Platschef Luleå

Vår nuvarande platschef går vidare inom företaget med nya arbetsuppgifter och vi söker nu efter hans efterträdare som ska ta över ledarskapet för fullserviceanläggningen i Luleå. Team Luleå är ett härligt lag med vassa medarbetare som brinner för sina arbetsuppgifter.

Som platschef kommer du att ha ett helhetsansvar för anläggningen gällande budget, tjänsteutbud, försäljning, planering, kvalitet, leveranssäkerhet och personal. Du bör ha flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt god datavana. Erfarenhet med arbetsledande uppgifter inom tunga fordon eller från fordonsbranschen är klart meriterande för aktuell tjänst.

Sökande har ett tekniskt kunnande samt intresse och gärna med teknisk utbildning i grunden. Som person är du strukturerad och prestigelös med förmågan att leda samt motivera medarbetare mot uppställda mål. Är van att hålla flera bollar i luften samtidigt och se lösningar i stället för problem.
Kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas som yrkesperson.

Sandströms Center erbjuder en tjänst med stor frihet under ansvar där dina egna möjligheter att påverka den dagliga verksamheten samt utveckla samt förverkliga idéer är stora. Vi värnar om våra medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra vår fortsatta expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten startar med en introduktionsperiod tillsammans med den nuvarande platschefen så att rätt förutsättningar kan byggas upp. Vi erbjuder marknadsmässig lön, övriga förmåner samt möjlighet till tjänstebil. Tjänsten tillsätts enligt gemensam överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2020-12-15

Anställningsintervjuer sker löpande och kan leda till att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum.
Sök tjänsten maila in ansökan med personlig presentation och CV samt ange referens PC_LULEÅ_2020 till fredrik@sandstromscenter.se
För mer information runt tjänsten ta kontakt med platschef Fredrik Stråmo 070-619 30 75
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandstromscenter.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för tunga och lätta fordon inom yrkestrafiken i Sverige. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till en ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens aktuella förutsättningar genom vår kompetens, flexibilitet och kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är cirka 100 anställda samt omsätter närmare 200 miljoner.

För mer information besök www.sandstromscenter.se