Projektledare & strateg

Projektledare & strateg

Om rollen:

Som projektledare & strateg kommer du att arbeta nära Samurajs kunder, du kommer att hantera deras utmaningar och möjligheter. Det kan handla om att identifiera kärnan i deras varumärke, utreda nya geografiska marknader, lansera nya produkter eller att få kundens medarbetare att brinna för den stora förändring bolaget står inför. Givetvis får du tillgång till flera skarpa hjärnor inom och utanför Samuraj för att genomföra projekt av varierande karaktär.

Samuraj erbjuder dig:

– Du välkomnas till en kultur av trygghet, självkänsla och utveckling, som ger dig förutsättningar att nå din fulla potential. Är du en Samuraj utmanar vi dig, men vi hjälper också dig när du faller. Du är en del av vårt lag och vi vill varandras bästa.

– En föränderlig arbetsplats med en ständig strävan framåt. Samuraj har utvecklats väl år 2020. Vi rekryterar nu tre tjänster inklusive den här, för att möta marknadens ökade efterfrågan. Utifrån nuvarande förutsättningar, med en fortsatt hög dos av nyskapande i samtliga av företagets delar, räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll.

– En fri roll med ett stort ansvar. Du får möjlighet att kanalisera ett brett kunderbjudande mot marknaden och senare omvandla det till kreativa och strategiska leveranser tillsammans med experter inom olika områden. I rollen som projektledare förväntas du skapa resultat inom försäljning, service och leverans. Rollen kan även formas utifrån vem du är och vad du kan.

Vi söker dig som:

  • Är strategisk, strukturerad och affärsorienterad. Samurajs verksamhet bygger på förståelse för entreprenörens verklighet, inom allt från bygg och industri till IT, handel och livsmedel.
  • Du har arbetat inom områden som projektledning, försäljning och affärsutveckling. Du har flera års arbetserfarenhet inom detta.
  • Föredrar variation och nya situationer. På Samuraj är ingen dag den andra lik.
  • Är van vid snabba leveranser och tajta deadlines.
  • Kan skapa starka relationer och har ett nätverk av kontakter. Försäljning ingår i dina arbetsuppgifter.
  • Kan uttrycka sig på både svenska och engelska, i tal samt skrift. Vi arbetar med kunder och partners över hela världen.
  • B-körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

Välkommen till Samuraj!
Mer info
Kontaktperson Johanna Öhman
Telefon +46725661741
Email Mejla Johanna Öhman
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.samuraj.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en kommunikationsbyrå som hjälper företag framåt genom strategi, konceptutveckling, storytelling och design. Men det är inte våra tjänster som gör oss till Samuraj, det är människorna och kulturen bakom. Människor som arbetar hårt, med skills, passion och humor. Människor som är klarsynta och tar kritiska beslut, grundade på kunskap och affärsmässighet. Och framförallt är vi människor med en schysst attityd som inspirerar vår omgivning att tänka nytt, och större.