Lastbilsmekaniker till STS

Lastbilsmekaniker till STS

Om tjänsten
Som lastbilsmekaniker tillhör du STS verksamhet i Luleå. Du ingår i ett verkstadslag som tillsammans utför underhåll och reparationer av lastbilar, MAN och DAF. I tjänsten kommer du att genomföra fordonsspecifika utbildningar för att bli certifierad mekaniker mot MAN och DAF.

Tjänsten som Lastbilsmekaniker är en tillsvidareanställning med löpande tillsättning, vänta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad mekaniker med erfarenhet av underhåll av tunga fordon. Du gillar att skruva i fordon och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du är självgående i ditt arbete och bidrar till en god arbetsmiljö i gruppen. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team.

Erfarenhet av felsökning och reparation av lastbilar är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

STS Sydhamnens Trailer Service AB
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilsmekaniker, mekaniker, underhåll, Luleå, STS, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.