Chef för Stålverket

Chef för Stålverket

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en ledare som kommer att vara ytterst ansvarig för Stålverket. Tillsammans med 4 underställda chefer leder du en organisation med cirka 330 kompetenta och skickliga medarbetare i ett brett spann av yrkeskategorier. Du är direkt underställd vår platschef Monica och blir en viktig del i SSAB Luleås ledningsgrupp.

Du har resultatansvar för enheten där råjärnet blir till höghållfast stål utifrån kundens order och arbetar med daglig styrning där produktionen och säkerhet är i fokus.

SSAB står inför stora förändringar där vi ska bli det första fossilfria stålföretaget i världen. Det kommer innebära en del förändringar framåt så det är fördelaktigt om du kan driva förändring via dina ledare och verksamhetens medarbetare för att skapa framtidens stålproduktion.

Din profil

Vi letar efter en dynamisk ledare, som trivs i föränderlig miljö och vill påverka och driva en verksamhet med djup kompetens och lång erfarenhet.

Vi bygger vår verksamhet tillsammans med våra medarbetare vilket kräver att vår nästa ledare är närvarande, möjliggörande och ser alla medarbetare i vår produktion.

För att bli världens säkraste stålföretag så arbetar vi strukturerat med säkerhet och vi ser gärna att du har ett stort fokus på arbetsmiljöfrågor. Du är drivande och kan påverka med kommunikativ förmåga och får energi av att leverera på uppsatta mål.

Du har en akademisk examen, gärna som civilingenjör och har mer än 5 års chefserfarenhet från produktion- eller underhållsarbete. Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska. Låter detta intressant och du vill vara med på vår resa framåt, tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Daniel Kalén på 0708- 21 53 00.
I och med semestertider så har vi längre ansökningstid i denna process, sök tjänsten senast 10 augusti via www.clockworkpersonal.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Kalén
Telefon 070 821 53 00
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med på SSABs resa mot en starkare, lättare och mer hållbar värld? Då kan detta vara nästa utmaning för dig. Nu finns chansen att ingå i SSAB Luleås ledningsgrupp i rollen som chef för Stålverket.

På SSAB strävar vi efter att ha de mest engagerade medarbetarna, eftersom vi är övertygade om att det leder till arbetsglädje, välmående och högkvalitativa prestationer. En högpresterande organisation är en av de viktigaste komponenterna i SSABs strategi.

Vi söker nu en ledare som vill vara med och forma framtidens stålindustri. Vi har en anrik historia och kommer att fortsätta utveckla oss själva och stålindustrin för nästa generationer, vill du vara med på vår resa?