Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Som fastighetstekniker vid Centralt Underhåll, avsnitt Bygg & Fastigheter kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll inom lås och fastighetsskötsel på SSABs industriområde. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten
Underhållsenhetens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög och säker drifttillgänglighet i våra anläggningar. Du planerar, bereder och utför jobben själv eller i grupp. I arbetet ingår även rapportering och registrering av utförda underhållsinsatser. I enlighet med SSABs ledningsfilosofi bidrar du till det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med din arbetsgrupp och övriga samarbetspartners inom SSAB.

Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk bakgrund. Har du erfarenhet inom fastighetsskötsel är det meriterande. Du är en god problemlösare.

Som person är du ansvarskännande, strukturerad och tycker om ordning och reda. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och självständigt arbete i en bra arbetsgrupp.

Sista ansökningsdag
28 april 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mats Wikström, Chef sektion Bygg & Fastighetsunderhåll, tfn 0920-92808

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.