Elektriker skiftunderhåll

Elektriker skiftunderhåll

CUH Skiftunderhåll söker elektriker. Skiftunderhållsuppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är felavhjälpning, drift och underhållsarbete på elanläggningar inom SSAB:s hela verksamhetsområde. Du kommer att jobba i nära samarbete med mekaniker och instrumenttekniker. Du kommer att ha en viktig roll i att leverera kvalificerad och kompetent service till produktionsavdelningarna.
Arbetstid: Skiftgång

Dina kvalifikationer
Examen från gymnasium med inriktning el/automation är ett krav.

Erfarenhet av industriella elinstallationer, ställverk, kontrollanläggningar är meriterande, samt kunskaper i frekvensriktar teknik och processautomation. Personliga egenskaper är viktiga.

Som person är du ansvarskännande, strukturerad och med god initiativförmåga. Du sätter säkerheten främst, för dig och dina arbetskamrater. Samarbete och service är viktiga faktorer i ditt arbete. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.

Krav: B-körkort.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och omväxlande arbete som Elektriker inom företaget.

Sista ansökningsdag
29 september 2021

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Jarmo Juustovaara, Chef avsnitt, skift underhåll, 0920-92172

Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn, 0920-920 00
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 29 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.