Verktygsmakare

Verktygsmakare

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Avdelningen för Verktygsunderhåll söker personal för att kunna möta vår kunds krav på effektiva verktygsreparationer. Avdelningen tillhör produktionsunderhåll på Scania Industrial Maintenance.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i en grupp verktygsmakare som ansvarar för det förebyggande- och avhjälpande underhållet på framförallt klipp- och pressverktyg.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att genomföra underhåll och mindre modifieringar på press- och klippverktyg och andra formgivande verktyg. Arbeta med produktionsavsnitten med ständiga förbättringar på verktygen och delta i förbättringsgrupper tillsammans med övriga stödfunktioner.

Inom egen avdelning bidra och arbeta med den dagliga planeringen och ständiga förbättringar

Som person är du naturligt ordningsam. Du är serviceinriktad, social och har lätt för att arbeta i grupp och ta egna initiativ. Du gillar att lära dig nya saker och utveckla dig som medarbetare. Du har B-körkort, datorvana och inga problem att jobba skift.

Vi söker dig som har verktygsmakarutbildning alternativt industriteknisk utbildning med flerårig verkstadsvana inom verktygsreparation och service av press- och klippverktyg och andra formgivande verktyg. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med svetsning i härdade verktygsstål och har kunskaper om värmebehandling av dessa.

Ytterligare information

Tjänsten är förlagd till dagtid men skiftarbete kan förekomma.

Kontakt

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Jerker Viberg, HR Business partner 0491-765118 alternativt jerker.viberg@scania.com

Simon Lindgren, Underhållsledare, 0920-76608 alternativt simon.x.lindgren@scania.com


Ansökan


Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 28 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan gör du www.scania.se/jobb senast den 2021-02-28
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.