Underhållsmekaniker till Produktionsunderhåll

Underhållsmekaniker till Produktionsunderhåll

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker Underhållsmekaniker till Produktionsunderhåll i Luleå. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter
Som Underhållsmekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner. I arbetet ingår mekanisk felsökning, mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna mot teknik samt erfarenhet av mekaniskt och hydraulikist underhållsarbete.
Som Underhållsmekaniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidare utveckling

Önskvärt:
  • Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
  • Engelska är meriterande
  • Erfarenhet från kundrelationer är meriterande
Rekrytering sker löpande

Arbetstid: skiftgång

Vill du veta mer, kontakta gärna
Robert Nuuksujärvi, underhållsledare. Tel. 0920-76681
Jerker Viberg, HR Business Partner Tel. 0491765118

Låter detta intressant?
Din ansökan gör du via www.scania.se/jobb senast 2021-03-14.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.