Förrådsmedarbetare

Förrådsmedarbetare

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Scania Industrial söker en ny Medarbetare på förrådet Förråd i Luleå

Scania Industrial Maintenance driver Scanias samtliga förråd och ansvarar för anskaffning och lagerhållning av reservdelar, produktionsverktyg, kemikalier och förnödenheter.

Dina primära arbetsuppgifter blir att:
  • Ge service till kund
  • Ta emot paket, registrera order och ankomst av artiklar i Maximo system samt leveransbevaka
  • Säkerställa att artiklarna lagras och hanteras på korrekt sätt
  • Packa artiklar till produktion och underhåll
  • Delta med engagemang i förbättringsarbete samt delta på kundmöten
Vi söker dig som
  • Har arbetslivserfarenhet inom serviceyrket och har förmåga att skapa goda relationer med arbetskamrater, kunder och leverantörer.
  • Har en stark förmåga att hålla god leverantör- och kund kontakt samt att upprätthålla ordning och reda.
  • Är en lagspelare som har förmågan att läsa, förstå och följa givna instruktioner om arbetssätt
  • Har goda datorkunskaper och erfarenhet av Office programmen.
  • Har truckkort
Som person är du ansvarsfull, noggrann, engagerad med en hög förståelse för hur du ska möta vår kund. Du ska kunna flytande svenska och engelska i både tal och skrift. I verksamheten förekommer akuta situationer vilket innebär att du ska ha god förmåga att växla tempo, vara stresstålig och flexibel för att kunna prioritera om dina uppgifter.

Vi värdesätter om du har produktkännedom vad gäller mekaniska alt. elektriska produkter, likaså om du har kunskap i systemen Maximo och Helpdesk.

Erfarenhet av förråds/lager- eller produktions/underhållsarbete är meriterande.

Rekrytering sker löpande

Placeringsort: Luleå

Anställningstyp: Heltid, dagtid

Information och ansökan

För ytterligare information kontakta

Förrådschef Herman Klug, tel 0920-76669 herman.klug@ferruform.com

HR Business Partner Jerker Viberg, tel 0491-765118 jerker.viberg@scania.com

Ansökan

Sök via vår hemsida HR InLine/Jobbsök på Scania senast 2017-12-31 .Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 1 jan 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.