Självständig arbetsledare sökes till SA Englund AB!

Självständig arbetsledare sökes till SA Englund AB!

Söker du ett praktiskt arbete där du får leda andra människor? Vill du ha en arbetsgivare som ger dig stor frihet och litar på din kompetens? Är du redo för nästa steg i din personliga utveckling? Då ska du fortsätta läsa!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för SA Englunds räkning en arbetsledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos SA Englund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

SA Englund är i en expansiv fas i Luleå och behöver därför stärka teamet med en arbetsledare. Du kommer få en skräddarsydd introduktion som anpassas utefter dina tidigare kunskaper. Därefter finns stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SA Englunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du ansvara över det dagliga arbetet och se till att personalen har de förutsättningar som krävs för arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Daglig planering, arbetsledning och motivering av egen personal
  • Samordning av inblandade aktörer
  • Inköp av material och underentreprenad
  • Hantering ritningar, material och maskiner
  • Bevakning av avvikelser mot kontraktshandlingar
  • Arbetsmiljöansvar
  • Kontakt med beställare
För rätt person finns möjlighet att redan inledningsvis ta på sig ytterligare ansvar och träda in i en roll som platschef, bland annat med större ansvar för projektekonomi och kvalitetssäkring.

Vi söker dig som

Har relevant utbildning och/eller erfarenhet. Du besitter grundläggande kunskaper inom byggnation samt har B-körkort då det krävs för tjänsten. Bakgrund i branschen från ledande roll eller som yrkesarbetare är mycket meriterande. Rollspecifika utbildningar exempelvis BAS-P/U, Betong klass I/II eller dylikt är meriterande men ej ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SA Englund. Eftersom du kommer arbeta under eget ansvar är du självgående och tycker om att hitta kreativa lösningar på problem. Du är dessutom ordningsam då arbetet innebär mycket planering.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "ansök" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

SA Englund är ett norrbottniskt privatägt företag som verkar inom byggsektorn. Företaget grundades 1923 och har en omsättning av 150 MKR och ca. 100 medarbetare. SA Englund AB utför entreprenader i hela Norrbotten och har industriell produktion gällande prefabricerade träbyggnationer i lokaler i Kalix. http://www.sa-englund.se/
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 juli 2019 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.