Säljare

Säljare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Riksbyggen söker en säljare till Luleå och Malmfälten

Marknadsområde Norr tillhör Riksbyggen Bostads region Stockholm/Norr/Öst och sträcker sig geografisk från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Nu satsar vi framåt och söker en engagerad säljare!

Vad ska du göra?
Riksbyggens säljare har några av de mest utvecklande och breda uppdrag en säljare inom bostadsmarknaden kan ha. Man jobbar långsiktigt i bostadsprojekten och är ofta med redan i ett tidigt skede. I samverkan med sälj- och marknadsansvarig och projektledare bidrar säljaren med sin marknadskompetens och erfarenhet. Säljaren har självklart mycket kundkontakt och är ansvarig för kundresan från köpet till inflyttningen samt inredning. Säljaren är med andra ord ett av Riksbyggens viktigaste ansikten ut mot kund.

Vem är du?
Du har väldokumenterad erfarenhet av strukturerat försäljningsarbete, gärna med bostadsrätter eller småhus. Du har ett stort intresse av bostadsmarknadsfrågor och nytänkande kring försäljningsgrepp och van vid avtalshantering. Det är meriterande och önskvärt om du har erfarenhet som mäklare eller mäklarassistent. Du har talang för att arbeta med breda sociala kontakter både internt och externt med stor förståelse för att ett bostadsköp ofta är kundernas allra största investering. Du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull relation med kunder och intressenter under en lång process.

Du är skicklig på att ta reda på och möta kundens behov och du är självgående men en teamspelare. Du är ansvarfull, initiativrik och noggrann och trygg i att självständigt planera och hålla säljmöten, visningar och event. Vi ser även att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift som är grundläggande för tjänsten, såväl som goda kunskaper i Office-paketet och generell systemvana.

Vi erbjuder
En spännande tjänst i ett av Sveriges mest dynamiska områden. För rätt person innebär rollen ett fritt arbete med goda möjligheter att utvecklas och få vara med och göra skillnad. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå men tjänsten innefattar även resor med övernattningar till våra prioriterade orter, speciellt Kiruna och Gällivare.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-06-30. Vi arbetar med löpande intervjuer och ser fram emot din ansökan.

Kontakt
Om du har frågor, kontakta rekryteringskonsult Johan Rosenqvist 070-3267856 johan.rosenqvist@komptenslaget.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.