Butikssäljare Beijer Luleå, Piteå och Boden

Butikssäljare Beijer Luleå, Piteå och Boden

Beijer Byggmaterial satsar stort i Norra Norrland och söker därför efter butikssäljare till tre av våra filialer. Är du på jakt efter din nya utmaning och vill vara en del av Beijers offensiva satsning? Är du en operativt driven butiksmedarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Är du vår nya stjärna? Ansök då redan i dag!Arbetsbeskrivning


Som Butikssäljare arbetar du huvudsakligen i kassan och bemöter våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

I rollen:
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor


Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial från annan erfarenhet ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsterna är på heltid i Luleå, Piteå och Boden och du märker din ansökan med önskad placeringsort. Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson rekryterare Beijer Byggmaterial på 075 - 241 21 49.

Sökord: Butikssäljare, kassa, kundvård, kundkontakt, Sales assistant, retail, byggmaterial, Luleå, Piteå och Boden.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.