Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Söker vi dig?

Det går bra för Randstad i Sverige och vi växer inom alla områden. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt växande team i Luleå. Som rekryteringskonsult ingår du i ett nationellt team med mycket erfarna och framgångsrika rekryteringskonsulter samtidigt som du har kollegor lokalt och i regionen som samarbetar och stöttar i processer och i kundrelationer. Vi erbjuder även möjlighet till att medverka och bidra till företagets utveckling inom rekryteringsaffären. Du blir specialist och konsultativt stöd och rådgivare till våra kunder inom arbetsmarknadsfrågor. Du får eget resultatansvar och har stora möjligheter att påverka din egen framgång i en professionell miljö med hög ambitionsnivå. Till din hjälp har du alla medarbetare inom arbetsmarknadsområdet och all den glädje och kunskap vi besitter.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Luleå

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär ett helhetsansvar för att sälja in och leverera Randstads rekryteringstjänster på specialist- och chefsnivå hos både våra kunder och för kunder som du på egen hand skapar förtroende hos. Du säkerställer att Randstad är främsta leverantör av rekryteringslösningar på den lokala marknaden vilket, utöver nöjda kunder, innebär att du själv är aktiv i marknadsområdets operativa säljarbete, allt från kundmöten till avtalsskrivningar. Du genomför fördjupande företags- och kravprofilsanalyser och förväntas bidra konsultativt med frågor rörande organisation, kompetens, ledarskap mm. Processen fullföljs genom att presentera det rätta kandidatvalet till kund. Du arbetar med fördjupande personbedömningar och levererar beslutsunderlag till våra kunder.


Kvalifikationer:

Akademisk utbildning med examen och körkort B är ett krav, vi ser gärna att du framgångsrikt har jobbat med uppsökande tjänsteförsäljning och har erfarenhet av att ha drivit mindre projekt. Du har ett starkt eget driv och en vilja att skapa långsiktiga relationer och affärer, både internt och externt. Du behöver vara strukturerad, kan administrera och planera din tid samt att du tål att belastningen periodvis ökar utan att du tappar fokus.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i urval och slutgiltigt val.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Randstad är världens näst största företag inom rekrytering och bemanning och vi finns representerade i fler än 40 länder och har över 600 000 anställda. Vår närvaro på den svenska marknaden blir mer och mer märkbar och vi växer stadigt med många spännande karriärmöjligheter för den som vill ge det lilla extra. Naturligtvis kommer vi att ställa höga krav på dig, men är du rätt person kommer du i gengäld att få mycket tillbaka.

Sista ansökningsdag:
24 juni 2018

För information:
Affärsområdeschef Carina Fors, carina.fors@randstad.se, tel. 072-540 38 66
Mer info
Kontaktperson Carina Fors
Telefon 072-5403866
Område Luleå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.