Junior supporttekniker till Tullverket

Junior supporttekniker till Tullverket

Vi söker en junior supporttekniker till en Tullverket i Luleå. I denna utvecklande tjänst kommer du vara ett användarstöd till de interna medarbetarna, och därför även ha en viktig supportfunktion på myndigheten. Här söker vi dig som har en avklarad gymnasieutbildning, minst 1års arbetslivserfarenhet av support eller annat IT/teknik-relaterat arbete samt god svenska i såväl tal som skrift. Utöver det behöver du även vara svensk medborgare då tjänsten är säkerhetsklassad.
Låter det här som du? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Med start 17 september med en uppdragslängd till och med 15 mars 2019, med chans till förlängning. Arbetstider är vardagar 8.00-16.30, med en halvtimmes lunch.

Arbetsbeskrivning

Här kommer du arbeta med att besvara ärenden via mail och telefon. Du kommer hjälpa interna medarbetare genom att vara ett användarstöd där du löser problem, registrerar ärenden samt utför åtgärder. Därför krävs det att du alltid vill ge bästa möjliga service samt är en god problemlösare. Du kommer arbeta med roliga och kompetenta kollegor - där du också bidrar med ett gott arbetsklimat.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Svara på interna samtal från anställda gällande bland annat IT-problem.
  • Registrera ärendet i ärendehanteringssystemet och ta emot felanmälan, återkoppla till användaren och utföra åtgärder.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Avklarad 3årig gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Minst 1års arbetslivserfarenhet av support eller annat IT/teknik-relaterat arbete.
  • Flytande svenska och mycket goda kunskaper i såväl tal och skrift. God förmåga till dokumentation av ärenden och förklarande texter.
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis easit BPS eller Artologik helpdesk).
  • Svensk medborgare (då tjänsten är säkerhetsklassad).
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du mycket servicemedveten och har inga problem att hjälpa till över telefon och mail, du är engagerad och vill bidra med lösningar. Utöver det är du ansvarstagande, noggrann och god förmåga att arbeta med problemlösning. Du är en lagspelare och bidrar till gott arbetsklimat. Låter det här som du? Då kommer du trivas väldigt bra hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-30,

För information:
Sofia Wänblad | sofia.wanblad@randstad.se |
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Support, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.