1st line support

1st line support

Är du serviceinriktad, flexibel och social? Detta är tjänsten för dig som vill arbeta extra vid sidan av studierna, samt heltid i sommar. Låter detta som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan till oss, redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Luleå

Omfattning: Deltid/timmar främst på dagtid

Arbetsbeskrivning:

Som konsult hos Randstad kommer du att jobba mot flera av våra kunder efter deras behov, allt från växeltelefonist till receptionist och administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier.

Datakunskaper i kontorsstödsprogram.

Gymnasieutbildning eller likvärdig.

Mycket goda kunskaper i svenska då majoriteten av alla kontakter sker med svenska kunder.

Goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Meriterande:

Jobb som innefattar personliga kontakter, växel/ receptionist eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmågan att dels kunna arbeta självständigt och dels gemensamt med ett team - för att få arbete trivsamt och effektivt. Vi tror även att du kan prioritera ärenden och hantera information om bland annat personuppgifter och verksamhetsområden.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Mer info
Kontaktperson Jim Jakobsson
Telefon 0706167255
Område Luleå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.