Säljare till Ramirent i Luleå

Säljare till Ramirent i Luleå

Vill du öka försäljningen i Sveriges ledande företag i maskinuthyrningsbranschen? Då är detta tjänsten för dig! Som säljare på Ramirent arbetar du tätt tillsammans med ditt lokala kundcenter och dess personal. Vårt kundcenter i Luleå har en stor erfarenhet och kompetens vad gäller stora projekt och att serva dessa kunder. Vi söker nu dig som vill vara med och skapa affärer med lokala kunder och stärka vår position på uthyrningsmarknaden i Luleå med omnejd!


Arbetsuppgifter

Arbetet är självständigt och kräver att du själv planerar din arbetsdag. Du arbetar enligt Ramirents fastlagda säljprocesser och ansvarar för försäljning med fokus på kunder i distriktet.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

  • Utveckla kundrelationer
  • Skapa affärer med nya och redan existerande kunder genom kundbesök, kundaktiviteter etc
  • Hålla en pipeline av potentiella affärer
  • Utvärdera säljprojekt
  • Ge input till din egen säljbudget och leverera enligt denna.

Bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning på fältet. Du har gymnasial utbildning, goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Någon form av utbildning inom försäljning, eller erfarenhet från maskinuthyrning alternativt byggindustrin, ses som meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av försäljning och trivs i rollen som säljare ute på fältet hos befintliga och potentiella kunder. Din goda kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att skapa goda relationer med så väl kunder som kollegor; det leder fram till högre volymer och bättre resultat, vilket också är din drivkraft. Du arbetar proaktivt och är en utåtriktad, energisk person som tycker om utmaningen i komplex försäljning.

Vi erbjuder
Ramirents starka position på marknaden bottnar i våra värderingar: Smooth Service with a Smile. Det innebär kortfattat att vi ger alla kunder, stora som små, bästa tänkbara service med lika delar vänlighet och engagemang. För att kunna göra det har vi samma attityd kollegor emellan, vilket gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort: Luleå
Omfattning: Heltid.

Ansökan
Vill du vara en del av vårt team? Vi ser emot att läsa din ansökan! Skicka den gärna så snart som möjligt; ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2020-10-04.

Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktchef Göran Olofsson, 090-16 81 65 eller vår Kundcenterchef i Luleå Andreas Fredriksson, 0920-20 58 36.
Mer info
Kontaktperson Andreas Fredriksson
Telefon 0920-20 58 36
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.ramirent.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen.
Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.
Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.