Innesäljare till Ramirent i Luleå

Innesäljare till Ramirent i Luleå

Ramirent är ett ledande serviceföretag i byggbranschen och har en av marknadens modernaste maskinparker. Vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Nu behöver vi uppbackning på vårt kundcenter i Luleå och vi söker en Innesäljare som vill ge våra kunder oslagbar service. Är det du?

Att vara Innesäljare på Ramirent
Som Innesäljare ansvarar du för hela processen, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Du är en aktiv kontakt för kunden och ser till att uthyrningen genomförs på ett framgångsrikt sätt. På kundcentret i Luleå arbetar vi idag framförallt mot stora projekt runt om i Luleåområdet och övriga Norrbotten och möter främst våra kunder över telefon och mail, därför kommer telefonen att vara ditt främsta arbetsredskap i ditt dagliga arbete.

Mer specifikt kommer du att arbeta med:
 • Proaktivt säljarbete mot kund
 • Skapa goda relationer till våra kunder
 • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
 • Rådgivning i valet av våra produkter
 • Vara delaktig i arbetet med att skapa ett effektivt och välfungerande kundcenter där du och dina kollegor trivs
Din profil
 • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet från kundserviceyrket, uthyrningsverksamhet eller byggbranschen är meriterande
 • Viss maskinkännedom och maskinintresse underlättar i jobbet
 • God datorvana samt kunskap inom Officepaketet
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande
 • B-körkort är ett krav, BE-körkort samt Lift-kort är meriterande
För att lyckas i rollen som Innesäljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt visar intresse och förståelse för andra.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 22 augusti 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Andreas Fredriksson, telefon 0920 - 20 58 36.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Kontaktperson Andreas Fredriksson
Telefon 0720-925721
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.