Industrisanerare med C-körkort

Industrisanerare med C-körkort

Om arbetsplatsen
BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering och en del av REMONDIS-koncernen; ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda på fyra kontinenter. BUCHEN erbjuder ett komplett utbud av kundspecifika industritjänster. Genom rengöring och underhåll av tekniska system säkerställer vi att kraftverk, tillverkningsanläggningar och produktionsutrustning uppnår högsta nivå av effektivitet och driftsäkerhet. BUCHEN Sweden AB:s verksamhet utgår från närmare 20 enheter, från Löddeköpinge i söder till Luleå i norr. Totalt är vi nästan 400 anställda och omsätter ca 500 miljoner SEK. BUCHEN är ett lokalt företag som genom närhet till våra kunder erbjuder effektiva och hållbara tjänster - samtidigt som vi har kraft och stöd från att vara en del av en internationell koncern. Tillsammans jobbar vi för en hållbar framtid.

Arbetsuppgifter
Som industrisanerare på BUCHEN får du ett varierande och fysiskt arbete i högt tempo. Ingen dag är den andra lik och problemlösning är en stor del av jobbet. Arbetet innebär att rengöra teknisk utrustning hos våra kunder. Till hjälp i vårt arbete använder vi oss bl.a. av torrsugar, högtryckspumpar 500-3000 bar, is-/sandblästring och spolbilar. Du har mycket kundkontakt och jobbar tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och ge bra service. På vår enhet i Luleå jobbar ett 20-tal duktiga industrisanerare. Säkerheten är väldigt viktig då vi jobbar i riskfyllda miljöer. Vi har branschledande processer på plats för alla arbetsmoment och påminner varandra hela tiden om att jobba säkert. Arbetstiden är till största del förlagd på dagtid, måndag - fredag. Beredskapstjänst och resor till andra orter ingår i tjänsten. Arbete på obekväma tider förekommer.

Kvalifikationer
* C-körkort * Tidigare branscherfarenhet * God förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du kommer att utbildas internt, och arbetet sker i tätt samarbete med dina kollegor. Meriterande: * Giltigt YKB och ADR Som person är du ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonny Larsson
Telefon 070-522 99 01
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (17 dagar kvar)