Starta karriären som konsultchefsassistent

Starta karriären som konsultchefsassistent

Är du student och vill utvecklas i en tjänst som ger meriterande erfarenheter inför framtiden? Gillar du att ta eget ansvar och leverera kvalitativa resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision - Kompetensförsörjning i världsklass!

Information om tjänsten

I tjänsten som konsultchefsassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Schemat läggs veckovis i samråd med assistentchef Josefine och baseras på arbetsbelastning nästkommande vecka, samt möjlighet utifrån ditt studieschema.

Under sommaren kan det finns det möjlighet till heltid och att vikariera som konsultchef, då våra heltidsanställda går på semester. Du kommer då att arbeta tillsammans med vårt assistentteamet som i dagsläget sitter i Umeå, tillsammans sköter ni den dagliga verksamheten.

På kontoret i Luleå jobbar Frida och Elin som konsultchefer, och Fanny och Marcus som kundansvariga. De ser nu fram emot att välkomna en ny kollega!

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent hjälper du leveransteamet med administrativa uppgifter. Du kommer få vara med i hela rekryteringsprocesserna från urval av ansökningar, till att göra referenstagningar. Du följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter. Senare när du känner dig trygg i övriga uppgifter kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och målet är att du ska kunna vikariera för konsultcheferna när de är på semester under jul och sommar.

I början av varje månad ansvarar du tillsammans med dina assistentkollegor för tidrapporteringen. Det innefattar att attestera konsulternas tider samt administrera kring löne- och fakturaunderlaget som skickas vidare till vår ekonomiavdelning.

Arbetsuppgifter:
  • Urval
  • Telefonintervjuer
  • Administration kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
  • Tidrapportering
När du är klar med dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta avancera in i en heltidstjänst på bolaget.

Vi söker dig som

Är studerande med minst ett år kvar av dina studier, gärna två. Du kan arbeta ca två dagar i veckan samt heltid under sommaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration och service sedan tidigare, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du tar ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta nära kollegorna. Vi tror även att du har en arbetsglädje, är peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet.

Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

START: Januari
OMFATTNING: Deltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen och därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.