Nyexaminerad konsultchef med hjärta för Norrland!

Nyexaminerad konsultchef med hjärta för Norrland!

Vill du vara med och erövra Norrland tillsammans med oss?

Vi söker dig som har personalvetarexamen och vill stärka den norrländska regionen genom att hjälpa människor till något av det viktigaste vi har - jobb. Hos oss blir du en del av ett familjärt team med laganda deluxe! :) Kolla in vårt Instagramkonto om du vill veta hur vardagen kan se ut med oss! @professionalsnord #professionalsnord

Information om tjänsten

Professionals Nord är ett rekryterings- och personaluthyrningsföretag med fokus på tjänstemannasektorn i Norrland, vilket innebär att de företag du samarbetar med finns lokalt i regionen. Du kommer vara en del av vår spännande uppstart i Luleå där du kommer sitta i våra nyrenoverade lokaler mitt i centrum tillsammans med våra kundansvariga Marcus och Angelica. Vår målbild är att vara 15 personer på kontoret innan 2021 så du förstår säkert själv vilka enorma utvecklings- och karriärmöjligheter det kan vara för dig.

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss på Professionals Nord arbetar du i nära samarbeten med dina kunder, konsulter, assistenter och kundansvariga inhouse. Du är ytterst ansvarig i dina rekryteringsprocesser, främst inom tjänstemannasektorn, på hel- och deltid samt i direktrekryteringar.

Specifika arbetsuppgifter
 • Kravprofil
 • Annonsskrivning
 • Urval
 • Intervju
 • Referenstagning
 • Kandidatpresentationer
 • Avtalsskrivning
Vidare har du personalansvar över dina anställda konsulter där du hanterar konsultvård, arbetsmiljö, tidrapportering, löner, övrig administration och mycket mer. Du träffar både dina kunder och konsulter under anställningstiden och säkerställer ett uppskattat och långsiktigt samarbete med Norrland i fokus.

Du kommer arbeta tillsammans med en rutinerad och energisk chef som finns med och utvecklar och stöttar dig under uppstart. Ni sätter gemensamt upp en utbildningsplan där lämpliga utbildningar vävs in för att göra dig till våra kunders förstahandsalternativ.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Är utbildad personalvetare
 • Har B körkort
 • Pratar och skriver svenska flytande då våra kunder kräver det
För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och vinnarskalle från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!

Beskriver det här dig? Sök!
 • Målinriktad
 • Hjärta för människor och Norrland
 • Entreprenörsanda
Du kommer tillhöra vår engagerade och glädjefyllda organisation med en roll där du själv lägger upp ditt arbete på ett sätt som passar dig. Då vi värdesätter en balanserad fördelning mellan arbete och fritid kommer du inledningsvis få en uppskattad utbildning i hur du på bästa sätt effektiviserar ditt arbete. Friskvårdsaktiviteter, om de så är gemensamma eller individuella, är ett givet inslag i vår vardag.

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + bonus
Kontaktperson: Linnea Lindberg

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som du säkert redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har vuxit varje kvartal tre år i rad med i genomsnitt 30 procent och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor här i Norrland. Vi går nu in i nästa fas och vill fortsätta hjälpa Norrland med kvalitativa rekryteringsprocesser och vårt hemvändarkoncept.

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att skapa en profil på vår hemsida och ladda upp ditt CV och personligt brev. Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. - För ett starkare Norrland!