Luleås bästa student sökes!

Luleås bästa student sökes!

Här är tjänsten för dig som studerar och vill ha ett meriterande extrajobb inom rekrytering, administration & service! Vi är ett gäng engagerade, glädjespridande och målfokuserade personer som nu söker dig som student till vårt grymma team i Luleå. På bilden ser du Marcus, Elin & Frida som brinner för tillväxt i Luleå och som vill lära dig allt de kan!

Vill du veta mer om hur vardagen med oss kan se ut besök vårat instagramkonto @professionalsnord.

Information om tjänsten

I tjänsten som konsultchefsassistent arbetar du i genomsnitt två dagar i veckan parallellt med dina studier. Schema läggs veckovis i samråd med vår assistentchef Emilia. Ditt schema kommer på ett flexibelt sätt kunna kombineras med dina studier.

Under somrarna arbetar du heltid i rollen som vikarierande konsultchef. Du kommer då att arbeta tillsammans med våra övriga assistentstjärnor vilket brukar vara höjdpunkten för många då du ställs inför nya utmaningar som verkligen får dig att utvecklas både i rollen och som person.

Inför din start hos oss kommer du få en grundutbildning och sedan ha hjälpsamma kollegor till hands för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet.

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent hjälper du vårt leveransteam främst med administrativa uppgifter. Du kommer få vara med i hela rekryteringsprocesserna från urval av ansökningar till att göra referenstagningar och följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter. Senare när du känner dig trygg i övriga uppgifter kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och målet är att du ska kunna vikariera för konsultcheferna när de är på semester under jul och sommar.

I början av varje månad ansvarar du tillsammans med övriga assistenter för tidrapporteringen. Det innefattar att attestera konsulternas tider samt administration kring löne- och fakturaunderlag.

Främsta arbetsuppgifter:
  • Urval
  • Telefonavstämningar och referenstagningar
  • Administration kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
  • Lön och fakturaunderlag
  • Övrigt roligt som kan dyka upp
Vi söker dig som

Vill vara en del av vårt team under minst två år och sedan är vår förhoppning att du ska vilja arbeta heltid hos oss. Du kan arbeta två dagar i veckan samt heltid under sommaren. Vi kommer erbjuda dig praktik och ser gärna att du förlägger den hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration, service och/eller ekonomi sedan tidigare men det är inget krav för tjänsten. Även körkort är ett plus om du har men inte heller det ett krav.

Som person är du effektiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete och att vara serviceminded kommer naturligt för dig. Vidare söker vi dig som är prestigelös, flexibel och trygg i dig själv. Du tar ansvar och följer upp det du åtagit dig men framförallt är du redo att kasta dig in i något helt nytt, en superhärlig värld som du inte vet finns än!

Du kommer få ta del av en stor gemenskap och bli inbjuden till en massa galna upptåg tillsammans med oss. Professionals Nord är inte bara ett jobb utan en livsstil som vi brukar säga. Vill du veta mer om hur ett liv tillsammans med oss kan se ut, skicka in din ansökan omgående (snabba dig på, urval sker löpande) så är du ett steg närmare VÄRLDENS ROLIGASTE JOBB!! ;)

START: Januari
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emilia Höglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Emilia Höglund
Telefon 073 800 25 16
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)