Receptionist i Luleå

Receptionist i Luleå

Vi söker en konsult för ett sommaruppdrag som receptionist till vår kund i Luleå. Är du en social och serviceinriktad person som i perioder klarar av både ett högre samt ett lägra arbetstempo? Då kan du vara den vi söker! Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen som receptionist är bred och innebär en variation av uppgifter inom både administration och all service kopplat till företagets reception och lokaler. Tjänsten är på heltid mellan första maj till sista augusti. Du måste ha B-körkort då du kommer att hantera företagets bilar, exempelvis köra dem till service.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Bemanna receptionen och se till att lokalerna är representativa
  • Sedvanlig administartion
  • Hantera bilar och lämna dessa på service
  • Enklare flytt av möbler
  • Installation av teknisk utrustning
Vem är du?

Vi söker dig som talar och skriver svenska och engelska väl och har goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person bör du vara strukturerad, stresstålig och utåtriktad.

Det kommer att läggas stor vikt vid personlig lämplighet, att du är genuint intresserad av högklassig service och att du alltid har kundfokus i ditt agerande och förstår att du är företagets ansikte utåt i varje kundkontakt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att diarieföra, arbeta i beställningssystem och lämnat ut allmänna handlingar.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (18 dagar kvar)