Platschef inom byggservice

Platschef inom byggservice

Peab söker en driven och handlingskraftig platschef som vill driva vår verksamhet inom byggservice.

Om tjänsten

Som platschef inom byggservice leder du flera projekt samtidigt inom om- och tillbyggnad samt ROT-uppdrag. Du leder och fördelar arbetet för en grupp yrkesarbetare. Du ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen och arbetar löpande med kundkontakter, räkna på anbud och gör inköp. Som platschef har du ekonomiskt ansvar för projekten och följer upp ekonomin samt utför prognosarbete. Du arbetar efter uppsatta mål, eftersträvar nöjda kunder, produktivitet, lönsamhet, god kvalitet, utveckling av våra medarbetare samt en god arbetsmiljö.

Om dig

Du ska ha relevant byggteknisk utbildning, gärna med erfarenhet av byggserviceverksamhet. Du trivs med att vara ledare och förebild. En viktig egenskap är att du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer såväl internt som externt. Du har god förståelse för projektekonomi och kan göra egna kalkyler. Du kan grunderna i entreprenadjuridik, har god datavana och erfarenhet av att arbeta med digitala system.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.