Affärsdriven Säljare sökes till Ocay i Luleå

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Ocay söker vi nu en affärsdriven och framåt säljare med placering i Luleå. Som säljare på Ocay har du en nyckelroll i bolaget och dess framtida utveckling och vi söker nu dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag med starka varumärken och ett fantastiskt produktutbud.

I rollen ansvarar du för att bygga upp och utveckla din egen kundplattform och du kommer att arbeta med uppsökande försäljning inom ditt distrikt, mestadels med försäljning med inriktning mot möbler & inredning. Huvudsakligen kommer du att bearbeta marknaden genom prospektering och nykundsbearbetning i syfte att upprätta långsiktiga kundrelationer, men även merförsäljning till befintliga kunder ingår. Din arbetsdag består mestadels av mötesbokningar och externa kundmöten men även förhandlingar och offertskrivning. Du är ansvarig för att nå dina försäljnings- och budgetmål och arbetar i nära dialog med dina kunder. Du rapporterar till den regionala försäljningschefen.

I rollen ingår bland annat:
  • Planering och genomförande av besök hos kunder och potentiella kunder
  • Offert- och avtalsskrivning
  • Löpande bevaka aktuella kundavtal och se till att dessa följs
  • I samråd med närmsta chef ta fram säljmål som ska uppnås.
  • Arbeta enligt säljprocessen
  • Ansvar för att med en hög tillgänglighet och flexibilitet överträffa kundernas behov, krav och förväntningar
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har ett par års erfarenhet av B2B försäljning inom relevant område. Vi ser att du är van att arbeta i nätverk och att du har ett stort kontaktnät att tillgå. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med budget och mål och således triggas av att leverera resultat. Har du erfarenhet från försäljning inom branschen är det meriterande men inget krav.

Har du högskoleutbildning eller likvärdig utbildning ses det som meriterande men är inte ett krav. B - körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och självständig person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att vara en representant för bolaget och dess produkter/tjänster. För att trivas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam och vi ser att du även har en god ekonomisk förståelse och ett långsiktigt perspektiv i det du gör. Sist men inte minst har du en stark servicekänsla och triggas av nöjda kunder och att leverera resultat.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ocay med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08- 120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Affärsutvecklare

Ring Sophie Karlsson, 08-120 50 423

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 juli

Om företaget

Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster för presterande arbetsplatser.

Ocay är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med 36 butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, kundsupport, e-handel och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer.

Ocay Sveriges ledande leverantör av ett sortiment med allt ifrån klassiska kontorsvaror till artiklar inom teknik, hygien & städ, fika & servering, emballage, dokument-hanteringslösningar samt present & profil. Produkter till företag som vill ha fungerande, trevliga - och därmed presterande arbetsplatser.