Verksamhetschef/Rådgivare

Verksamhetschef/Rådgivare

Dina arbetsuppgifter

Vår verksamhetsledare/rådgivare går vidare mot nya utmaningar i sin karriär, det är precis så vår verksamhet fungerar. Vi vill att människor och företag ska växa. Vi vill ge våra kunder stöd och rådgivning, samt mod att våga starta bolag och växa i sina nya roller som företagare. Vår verksamhet är en konsultverksamhet där samtliga medarbetare är inhyrda som konsulter, vilket innebär att vår verksamhetsledare inte har något personalansvar. Däremot ingår ett arbetsledaransvar för våra fyra rådgivare.

I rollen som verksamhetsledare ansvarar du för finansiering av verksamheten, ekonomistyrning, budget och budgetuppföljning, hantering av kund- och leverantörsfakturor, framtagning av rapportunderlag, it-administration, framtagning av styrelsematerial, projektredovisning samt it - administration. Eftersom det är viktigt att marknadsföra vår verksamhet, kommer du även att ansvara för våra sociala medier, vårt nyhetsbrev, uppdatering av vår hemsida, pressmeddelanden och annan exponering. Du kommer även att arbeta med införsäljning av etableringar i nya kommuner i länet samt att hitta nya partners, finansiärer och medlemsföretag.

Merparten av din tid jobbar du som rådgivare. Du älskar möten med människor och din positiva nyfikenhet är en stor styrka i ditt arbete. Med din erfarenhet som företagare kan du dela med dig och vägleda våra nya företagare inför de många utmaningar som hägrar. Rådgivningen är av praktisk karaktär, och det är här dina egna erfarenheter av företagande kommer till användning. Frågeställningarna varierar, men mycket handlar om råd kring affärsidéutveckling, affärsmodellering, budgetering, finansiering, marknadsföring, sälj, affärsplanering, associationsrätt etc.

En del av våra kunder startar upp från noll, medan andra förvärvar befintliga bolag. Du har ett ekonomiskt sinne samtidigt som du är kreativ och kan se utanför boxen. Med ditt pedagogiska coachande sätt finner våra kunder den stöttning de behöver. Ditt strukturerade arbetssätt gör att du håller isär de olika processer som du är behjälplig i samt stöttar dina rådgivande kollegor. Du är förändringsbenägen och brinner för att vara en del i Norrbottens fortsatta tillväxt. Du trivs i väldigt omväxlande miljöer, med många olika moment i din vardag. Att skapa nya kontakter och bygga nätverk samt relationer ger dig stor energi. Vi har en härlig stämning på Nyföretagarcentrum och det ska vi fortsätta ha.

Ansökan

Uppdraget är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du driver företag idag och innehar F-skattsedel. Omfattningen är ca 75%.
Vi samarbetar med Clockwork rekrytering och hänvisar varmt alla frågor om tjänsten till rekryteringskonsult John Bergmark på tfn 0733-512782. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson John Bergmark
Telefon 0733-512782
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NyföretagarCentrum Nord är en ideell förening som erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning till nya och blivande företagare på våra verksamhetsorter.
Vår rådgivning och våra aktiviteter är helt kostnadsfria tack vare finansiering från kommunerna på våra verksamhetsorter samt vårt nätverk av samarbetspartners.

Våra partners stöttar dessutom med expertkompetens och i vissa fall även fördelaktiga erbjudanden till nyföretagare. Eftersom varje NyföretagarCentrum stöds av lokalt näringsliv som ställer upp med tid, pengar och engagemang, kan vi erbjuda våra kunder tillträde till ett unikt nätverk. Där, och i rådgivarnas stora engagemang, ligger våra styrkor. Våra kunder får råd om företagande av företagare.
NyföretagarCentrum Nord har idag verksamhet i Arvidsjaur, Haparanda, Luleå, Pajala, Överkalix och Övertorneå.