Personlig Assistent i Luleå

Personlig Assistent i Luleå

Är du kvinna, brinner du för att arbeta med människor och vill ha ett meningsfullt och givande arbeta så är du välkommen att söka tjänsten som personlig assistent till en av våra kunder i Luleå.

Vår kund är en pojke i tonåren. Du följer med kunden på olika aktiviteter utan för hemmet och tillsammans skapar ni en aktiv och meningsfull vardag. En förutsättning för detta är att du har ett B- körkort och tillgång till egen bil.

I arbetsuppgifterna ingår styrke- och rörlighetsträning. Du ska vara den som vågar pusha och kunna motivera kunden, på ett bra sätt till att vilja göra och pröva på nya saker.

Det viktigt att du goda kunskaper i det svenska språket.

Som personlig assistent hos honom kommer du även att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig omvårdnad, hushållssysslor och annat som tillhör vardagen.

Hund finns i hemmet.

Tjänsten är på 66% och du arbetar 7 dagar och är sedan ledig 7 dagar.
Mer info
Kontaktperson Katarina Lustig
Email Mejla Katarina Lustig
Område Luleå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.alterassistans.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nya Alter Assistans vision är att vara nära. Hela vår organisation är uppbyggd på närhet till kunder och medarbetare.
Tillsammans planerar, genomför, utvärderar och förbättrar vi kundens situation. Närheten är en stor fördel, korta beslutsvägar är en förutsättning för omedelbara insatser och korrekta beslut.
Ju närmare kunden man är desto större insikt har man om de behov som finns och vardagens beslut blir lätta att ta, för såväl våra assistenter som för våra gruppledare.
Tillgängligheten är stor. Det finns en stor kunskapsbank att ta del av. Det är tryggt att i vardagen vara nära den kompetensen.