Vi söker Larmtekniker till vårt team i Luleå

Vi söker Larmtekniker till vårt team i Luleå

Nu söker vi dig som vill ha en karriär inom säkerhetsbranschen.
Är du tekniskt intresserad och vill arbeta praktiskt gentemot kunder? Då är detta tjänsten för dig!


Arbetsuppgifter
Hos oss som larmtekniker kommer du i huvudsak att arbeta med installation, service, driftsättning, kontroll och handhavandeutbildning. Ofta serverbaserade lösningar och datanätkonfiguration. Du får stor möjlighet att själv påverka ditt arbete då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt.

Om företaget
Norrlarm AB grundades 1976 och har en affärsidé som bygger på att ta fram kundanpassade säkerhetslösningar med marknadsledande produkter i kombination med hög kompetens.
Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och strävar ständigt efter att öka vår kunskapsnivå för att möta framtida krav. Vår relation till kunder, leverantörer och myndigheter ska grundas på ansvar, engagemang och förtroende. Vår arbetsmiljö är öppen och inspirerande. Med stort inflytande ger vi dig möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Din profil
Du som söker tjänsten som larmtekniker skall vara teknikintresserad och gärna ha goda allmänna kunskaper inom elektronik, IT och installationsteknik. Du kommer att få utbildning i de moment och program som du kommer att jobba i och tidigare erfarenhet som larmtekniker är inget krav. Arbetet innebär mycket kundkontakter och därför är det viktigt att du som person är social och att du är bra på att kommunicera tydligt. Eftersom vi jobbar med säkerhet så kommer det också att göras ett utdrag ur brottsregistret.

Krav:
  • Körkort B
  • Svenska i tal & skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet från larmbranschen eller annan typ av tekniskt jobb
  • Utbildning inom IT eller teleteknik
  • Gymnasieutbildning teknisk/elektrisk inriktning/Erfarenhet inom teknik/elektronik
Villkor
Start: Omgående
Lön: Enl. avtal
Ort: Luleå. Det förekommer dock mycket resande inom tjänsten i hela Norrland
Arbetstider: 08:00 - 17:00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Catarina Lampinen
Telefon 010-1010511
Email Mejla Catarina Lampinen
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)