Ritare/projektör

Ritare/projektör

Vi söker en ritare/projektör till vårt team i Luleå
Är du tekniskt intresserad och noggrann? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Hos oss som ritare/projektör kommer du i huvudsak att arbeta med att utarbeta tekniska lösningar, skapa ritningar och teleregistrering för brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning.

Om företaget
Norrlarm är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen. Vi har sedan starten 1976 arbetat med att skapa skydd och trygghet för våra kunder. Norrlarm har en affärsidé som bygger på att ta fram kundanpassade säkerhetslösningar med marknadsledande produkter i kombination med hög kompetens.

Vi lägger stor vikt vid hög kvalité och strävar ständigt efter att öka vår kunskapsnivå för att möta framtida krav. Vår relation till kunder, leverantörer och myndigheter ska grundas på ansvar, engagemang och förtroende. Vår arbetsmiljö är öppen och inspirerande. Med stort inflytande ger vi dig möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Din profil
Du som söker tjänsten som ritare/projektör skall vara teknikintresserad och gärna ha goda kunskaper inom elektronik och IT. Du ska kunna jobba snabbt och effektivt med datorn som verktyg.

Krav:
  • Kunskap i att rita med CAD
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet från branschen
  • Erfarenhet av Teleregistrering
Villkor
Start: Omgående
Ort: Luleå

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Gerd Stöckel, telefon: 010-10 10 512.
Skicka din ansökan till gerd.stockel@norrlarm.se
Sista ansökningsdag är 2020-11-08
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlarm.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)