Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker en Servicetekniker till Luleå

Tjänsten innefattar att utföra servicearbeten utifrån serviceprotokoll enligt de föreskrivna serviceintervallerna. Utföra enklare servicearbeten i samband med verkstadsbesök, t.ex. bromsar, avgassystem. Bedömningar på bilens komponenter utifrån tillverkarens underhållschema och rekommendationer.

Du ingår i ett proffsigt team med erfarna tekniker och får tillgång till utbildning och karriär. Du som nyutbildad har stora möjligheter till utveckling inom branschen!

Vi söker dig som gillar utmaningar och finner tillfredställelse i noggrannhet och struktur gällande ditt yrke. Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning ses detta som meriterande men inget krav. "Kunden i fokus" är en förutsättning för att lyckas i denna roll liksom förmågan att bidra och uppmuntra till goda insatser i teamet. B-körkort är ett krav.

Frågor om tjänsten och ansökan tas emot av:

Fredrik Persson
0920-242201
fredrik.persson@norrlandsbil.se

Välkommen med din ansökan senast 31
oktober.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Persson
Telefon 0920-242201
Email Mejla Fredrik Persson
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se