Servicerådgivare

Servicerådgivare

Vi söker nu en Servicerådgivare till personbilsbolaget med placeringsort Luleå. Har du ett bilintresse, erfarenhet av kundkontakt och tycker om att möta och ge förstklassig service till kunden? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar samt vara en rådgivande funktion för våra kunder att tillsammans hitta en skräddarsydd lösning. Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg och du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen som Servicerådgivare är du serviceinriktad, alltid med kunden alltid i fokus. Du klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse av kundkontakt och gillar att möta nya människor. Meriterande är om du har bilintresse, erfarenhet av kundkontakt och arbetat inom bilbranschen.

Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.
Start: enligt överenskommelse.

För frågor gällande tjänsten kontakta Fredrik Persson på telefon 0920-242201.

Sänd in CV och personligt brev via Ansök Nu
Vi ser över urvalet löpande, sista ansökningsdag är 20/4.
Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Persson
Telefon 0920242201
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.