Bilglasmontör

Bilglasmontör

Vi söker en Bilglasmontör till Luleå

Som bilglasmontör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott och byta bilrutor. Utöver detta arbetar du administrativt genom att sköta om bilglas-lagret, inventerar och beställer material. Tjänsten innefattar även viss del av försäljning. I din roll som bilglasmontör är du expert på bilglas och säkerställer att vi håller våra kunder med säkra och kvalitativa bilglas. Tjänsten är heltid och du arbetar måndag-fredag kl. 07-16. Start enligt överenskommelse.

Vi söker dig som är ordningsam och som inte räds för att ta i. Du är självgående och tar egna initiativ.

Önskvärt är att du tidigare arbetat som bilglasmontör och nu vill ta steget vidare och utveckla en helt ny roll med din expertis. Om du inte har branschvana behöver det inte vara ett hinder. Vi sätter stort värde vid din personlighet och erbjuder utbildning på plats. För att lyckas i rollen är du en van datoranvändare och behärskar Microsoft Office.
B-körkort är ett krav.

Frågor om tjänsten och ansökan tas emot av:

Fredrik Persson
0920-242201
fredrik.persson@norrlandsbil.se

Välkommen med din ansökan senast 31
oktober.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Persson
Telefon 0920-242201
Email Mejla Fredrik Persson
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se