Arbetsledare till Norrlands Bil Luleå

Arbetsledare till Norrlands Bil Luleå

Till nybilsutrustningen söker vi nu en ansvarstagande och strukturerad arbetsledare till vår anläggning på Banvägen i Luleå. Tjänsten innebär också ett övergripande ansvar för vårt däcklager. Om du har ett bilintresse och ett sinne för ordning kan detta vara en spännande och utvecklande tjänst för dig!

Om tjänsten

Som arbetsledare i nybilsutrustningen ansvarar du dels för att fördela och planera arbetet mellan mekanikerna på avdelningen, skapa arbetsordrar, beställning och mottagning av nya delar samt att du är den som bilsäljarna kan vända sig till för att planera in leveranser av nya bilar. Du ansvarar även för lagerhantering och planering av däcklagret samt att du även där fungerar som säljstöd. Om du är rätt person för det, kan tjänsten även komma att innebära viss kundkontakt.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad och har förmågan att skapa samt bibehålla ordning och reda. Vi tror att det är fördelaktigt om du har ett visst bil/teknikintresse i kombination med att du har ett driv att alltid göra ditt bästa och se din del i den gemensamma laginsatsen. Du blir en viktig spelare i den interna kommunikationen som bidrar till att vi kan ge våra kunder ett professionellt bemötande. Du trivs i ett högt tempo med varierade uppgifter och har lätt för att behärska och förstå datorer och olika digitala system.

Vi söker dig som delar våra värderingar som är : kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi agerar såväl internt som externt och på så sätt bidrar till att uppnå verksamhetens gemensamma mål. Vi har som mål att alla våra kunder ska vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av lagerhantering och/eller produktionsplanering ses som meriterande.

B-körkort är ett krav.

Start sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 11/9. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss_. Läs mer om oss här :_ www.norrlandsbil.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Persson
Telefon 0920-24 22 01
Område Luleå
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tre föregångare som slagit ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av tre parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944, Müllers i Luleå 1946 och Bil-City i Kiruna 1961. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten

Idag är vi totalt ca 340 medarbetare i de tre bolagen Norrlands Bil Sverige AB (personbilar), Norrlands Bil Tunga Fordon AB (lastbilar) samt Service AB (fastighet & ekonomi). Vi finns fördelade på sju orter i från Skellefteå i söder till Kiruna i norr.

Då bilbranschen utvecklas i rask takt innebär det att vi också måste utveckla människorna bakom tekniken, och vara mån om den viktigaste resurs vi har- våra medarbetare! Att arbeta på Norrlands Bil ska kännetecknas av arbetsglädje och goda möjligheter till vidareutbildning, dels inom de olika bilmärkena och Scania men även för övriga tjänster internt. Våra generalagenter från Scania-och Volkswagenkoncernen erbjuder och samordnar utbildningar så vi säkerställer att vi följer med i utvecklingen. Vill du vara med på resan?