Fordonstekniker

Fordonstekniker

Snart blir vi större! Vår utbyggnation är klar och vi söker fler duktiga medarbetare.

I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Vi söker dig som har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning samt dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Du arbetar självständigt och är van att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga, datavana och B-körkort. Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull.

Du ingår i ett proffsigt team med erfarna fordonstekniker och får goda möjligheter till utbildning och karriär där du som nyutbildad har stor möjlighet till utveckling inom branschen!

Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité.

Du är socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.
Tjänsten är tillsvidare.

Är du den vi söker?
Vi ser över urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under annonsperioden, välkommen med din ansökan senast 31/12.

Vid frågor om tjänsten kontaktar du servicechef Fredrik Persson, 070-3121109, fredrik.persson@norrlandsbil.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Persson
Telefon 070-3121109
Email Mejla Fredrik Persson
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norrlandsbil.se/sv/norrlands-bil.htm
Sista ansökningsdag 31 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil
Tillsammans ger vi våra kunder den bästa servicen
Två föregångare slår ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av två parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944 och Müllers i Luleå 1946. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten.