Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Till våra fastigheter i Luleå söker vi nu en Fastighetsskötare

Som fastighetsskötare kommer du att ha ansvar för skötsel av våra industrifastigheter i Luleå som finns på Banvägen och Murbruksvägen. Arbetet är självständigt och du har stort ansvar att själv planera din dag. Du utför tillsyn och skötsel, felsökning och reparationer. Här ingår löpande och schemalagda rutiner för tillsyn och underhåll. Du har också ansvar för löpande kontakter med fastighetsägare, hyresgäster och entreprenörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Du bör ha erfarenhet från fastighetsskötsel. Om du har teknikkompetens inom exempelvis bygg, el eller
VVS är det meriterande. Det viktiga för oss är inte formella utbildningar utan att du har ett intresse för teknik, brinner för service, har en vilja att lära och är händig/praktiskt lagd. Du har förmåga att självständigt identifiera problem och finna lösningar. Arbetet kräver att du är prestigelös, serviceinriktad och ansvarstagande. Du tycker om att jobba såväl självständigt som i grupp.

Resor till våra andra verksamhetsorter kan förekomma, varför det krävs att du har B-körkort.

Ansökan
Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast den 31 oktober till mats.brannstrom@norrlandsbil.se och märk mailet med "Fastighetsskötare". Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fredrik.persson@norrlandsbil.se på 0920-24 22 01 eller mats.brannstrom@norrlandsbil.se på 0910-71 58 26.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Mats Brännström
Telefon 0910-71 58 19
Email Mejla Mats Brännström
Område Luleå
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se