Är du vår nya säljare i Norrbotten

Är du vår nya säljare i Norrbotten

Som säljare i Säljgruppen besöker du dagligvarubutiker på ditt distrikt. Du presenterar nyheter, säljer in kampanjer och hjälper dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning ur butik. Du exponerar våra varor i butik, följer upp kampanjer och jobbar aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för våra uppdragsgivare och våra kunder inom våra kategorier.

Du utgår från din bostad och besöker dina kunder i distriktet dvs. butiker såsom
ICA, COOP, WILLYS m fl. Det innebär resor, vissa övernattningar i tjänsten kan förekomma.
Tjänstebil ingår.
Bostadsort gärna runt Luleå / Piteå då ditt distrikt blir från Piteå och norrut.

Profil:
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet som fält- eller distriktssäljare inom dagligvaruhandeln, vi ser gärna sökande som jobbar i butik idag och som har några års erfarenhet från butik. Som person har du ett strukturerat arbetssätt och trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer. Du har ett högt driv med tydlig fokus på affärsmässighet och resultat samt är professionell i ditt agerande mot kund.

Ansökan och information:
Du är välkommen med
din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
Tjänsten är tillsvidare.

Har du frågor om tjänsten, kan du kontakta Filip Benerfalk, enklast via mail filip@saljgruppen.com eller på telefonnummer 070-3112642

Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan mailas till filip@saljgruppen.com

Säljgruppen är ett säljbolag som verkar i hela Norrland där vårt område svarar för cirka 55% av Sveriges yta. Vi är specialiserade på färsk- och frysvaror inom dagligvaruhandeln och hjälper i dagsläget över 300 butiker att skapa starkare varumärken med ökad försäljning. Grundades 1993 och är det äldsta säljbolaget inom dagligvaruhandeln i Norrland.

Vi verkar i området: Västerbotten, Norrbotten, Lappland, Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Hälsingland & till viss del i norra Dalarna.
Vi jobbar med ledande varumärken, exempelvis: Guldfågeln, Carolines kök, Wernerssons ost, Charkuterifabriken & Matgeek

Besök gärna vår webbsida för mer info: www.saljgruppen.com
Mer info
Kontaktperson Filip Benerfalk
Telefon 070-3112642
Email Mejla Filip Benerfalk
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (11 dagar kvar)