Account Manager till Norra Finans

Account Manager till Norra Finans

Vi söker efter en driven Account Manager / Finansiell Rådgivare till kreditkoncernen Norra Finans med placeringsort i Luleå.

Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Vi jobbar tillsammans, vi har inga hierarkier och du har stora möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt.

Välkommen till det moderna finansbolaget!

Om Norra Finans

Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder finansieringslösningar till medelstora och stora bolag i Sverige och Finland. Vi tillhandahåller även företagslån och inkassotjänster.

Verksamheten bedrivs vid våra kontor i Haparanda, Luleå, Stockholm, Helsingfors och Vasa. I dagsläget är vi ett drygt fyrtiotal anställda i vårt team.

Några korta punkter om oss:
  • Vår verksamhet har rötterna i den unika och gränslösa staden Haparanda-Torneå, precis på gränsen mellan Sverige och Finland.
  • Tack vare vårt geografiska läge definierar vi både Sverige och Finland som våra hemmamarknader.
  • Vi drivs av en entreprenörsanda och vi utvecklar nya finansieringstjänster som svarar mot marknadens föränderliga behov.
Om tjänsten

Koncernen har en stark tillväxt och fortsätter öka sin försäljning i en expansiv bransch. Vi söker nu en driven Account Manager / Finansiell Rådgivare som gillar att göra affärer och att skapa hållbara långsiktiga relationer med våra befintliga och blivande kunder.

Rollen innebär att du ansvarar för att driva affärer självständigt från bokning, planering och genomförande av kundbesök till presentationer och säljavslut. Du kommer självständigt att skapa och arbeta med ett strukturerat säljarbete, samt bygga och vidareutveckla långsiktiga kundrelationer. Vidare innebär det att du ansvarar för att
  • förstå och analysera de potentiella kundernas affär och behov, för att kunna presentera en helhetslösning inför kreditbeslut.
  • upprätta och presentera kredit PM.
Detta är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Luleå. Hela Norr- och Västerbotten är ditt arbetsområde varvid tjänsteresor förekommer.

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. För att nå dina uppsatta mål har du ett prestationsinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. I rollen som Account Manager / Finansiell Rådgivare pratar du med många kunder dagligen och därmed räds du inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Vi söker dig som:
  • Motiveras och drivs av att göra affärer och skapa nöjda kunder samt att jobba mot uppsatta resultatmål.
  • Har en stark egen motor och inre drivkraft.
  • Har förmågan att arbeta självständigt.
  • Är relationsskapande och förtroendeingivande och sätter kunden i fokus.
Du har en ekonomisk utbildning som minst kan likställas med gymnasienivå. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom bank- och/eller finansvärlden och att du har erfarenhet från någon av våra tjänster såsom kreditgivning till företag samt Fakturaköp/Factoring eller inkasso men detta är inte ett krav.

Du har ett noggrant arbetssätt, en stor vilja att ge bra service, har lätt att samarbeta med dina arbetskollegor och har en positiv grundsyn. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmågan att själv hitta lösningar på utmaningar och är självgående.

Ansökan

Tycker du att rollen låter intressant och vill du vara med på en inspirerande tillväxtresa? Då tycker vi definitivt att du ska ansöka om rollen som Account Manager / Finansiell Rådgivare hos oss.

Sista ansökningsdag är 31 maj men urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan omgående, vilket du gör längre ned på denna sida.

Vi arbetar för ökad mångfald och jämställdhet och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten.

Anställningsform: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid.

Lönevillkor: Individuell lönesättning tillämpas, plus en rörlig del utöver den fasta.

Placeringsort: Luleå.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Är du intresserad och har frågor om tjänsten kan du kontakta Peter Stock, Försäljningschef, på peter.stock@norrafinans.com eller 072 - 214 48 81, samt Sara Romeborn, på sara.romeborn@byhart.se eller 070 - 60 80 600 för frågor om rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Oss

Vi är ett finansbolag som utvecklar och erbjuder tjänster som skapar bättre likviditet, vilket ger våra kunder ökad rörelsefrihet och starkare konkurrensförmåga. Våra kunder och samarbetspartners finns i hela Norden. Både små och stora företag har historiskt haft svårt att få gehör för sina finansieringsbehov. Idén bakom Norra Finans grundar sig i att vi vill förenkla och hitta lösningar för våra kunder.

Vi drivs av en entreprenörsanda och vi utvecklar nya finansieringstjänster som svarar mot marknadens föränderliga behov. Vårt huvudkontor ligger i Haparanda och tack vare den fina utveckling våra samarbetspartners uppvisat sedan vi startade bolaget 2015 har vi även etablerat oss i Stockholm, Helsingfors, Luleå och Vasa.

Våra medarbetare älskar det de gör. Vår personal har lång och gedigen branscherfarenhet och vi söker hela tiden efter nya duktiga medarbetare då vi har en kraftig tillväxt i hela Norden, primärt i Sverige och Finland.