Salongschef till Nikita Hair i Luleå

Salongschef till Nikita Hair i Luleå

Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi söker nu en vikarierande salongschef till vår fina salong i Luleå. Tjänsten är ett heltidsvikariat med start sommaren 2019 enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att påbörja anställningen tidigare och arbeta som frisör i salongen. Det kommer finnas goda möjligheter till vidare anställningen inom koncernen.

Som salongschef hos oss har du ett totalansvar över salongen vilket innebär ansvar över den dagliga driften, budget och personal. Du arbetar som frisör och har avsatt administrativ tid.

Vi söker dig som har en stor passion för frisöryrket och som är redo för nästa steg i din karriär! Tidigare ledarerfarenhet är ett plus, men det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla. Som salongschef hos oss får du ett ansvarstillägg samt chans till bonus. Eftersom Nikita Hair tillhör Nordens största och ledande frisörkedja finns stora karriärmöjligheter i både Sverige, Norge och USA samt möjlighet att vara med i Nikita Creative Team eller arbeta som Educator! Hos oss får du även ta del av personalförmåner så som friskvårdsbidrag och personal- och familjerabatt.

Kontakt:
Malin Marklund, Rekryteringsansvarig
malin.marklund@nikitahair.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Frisör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 38 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling"!