Advokat till Next Advokater

Advokat till Next Advokater

Dina arbetsuppgifter

Som advokat hos oss kommer du att vara ansvarig för vårt kontor i Luleå. Du kommer att arbeta med kvalificerade och intressanta kunduppdrag i en stimulerande arbetsmiljö. Du kommer att ingå som en integrerad del i byråns verksamhet och samarbeta med övriga anställda vad gäller utförande av uppdrag och ackvisition. Du ingår i ledningsgruppen för vår verksamhet i Norrbotten. I takt med att verksamheten utvecklas kan rekrytering av ytterligare jurister och advokater ske med placering i Luleå.
Vid sidan av ditt klientarbete erbjuder vi dig personlig utveckling och möjlighet att aktivt påverka byråns framtida utveckling.

Din profil

Vi tror att du är advokat eller bolagsjurist idag, med minst 5-7 års erfarenhet. Eftersom kontoret i Luleå är nyöppnat, ser vi gärna att du har entreprenöriella egenskaper, gillar att göra affärer, drivs av att utveckla kundrelationer och kan arbeta självständigt likväl som i team. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt att du har ett genuint engagemang för affärsjuridiken och inspireras av en hög ambitionsnivå. Du delar vårt brinnande intresse för att hjälpa andra människor och har ett starkt affärsnätverk. Vi lägger stor vikt vid att du positiv och utåtriktad.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Christina Karlsson på tfn: 0733-51 27 44 eller christina.karlsson@clwork.se Vi arbetar med processen löpande, sök därför så snart som möjligt, dock senast den 15 november 2020, via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Christina Karlsson
Telefon 073-351 27 44
Område Luleå
Yrkesroll Juridik, Advokat
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next Advokater är en affärsjuridisk byrå med nationell och internationell inriktning. Vi erbjuder ett team av erfarna advokater och biträdande jurister. Vår spetskompetens ligger inom avtalsrätt, arbetsrätt, bank och finans, bolags- och aktiemarknadsrätt, entreprenadrätt, IT- och immaterialrätt liksom M&A och tvistlösning. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer för att därigenom kunna ge genuint kundanpassade råd.

Är du entreprenöriell och har lätt för att skapa relationer? Brinner du för att göra affärer och hjälpa andra? Vill du vara vårt ansikte utåt i norra Sverige? Då kan du vara den vi söker! Vi har precis öppnat kontor i Luleå och söker nu en advokat, eller bolagsjurist, som vill arbeta i ett professionellt team av advokater och affärsjurister, där laget före jaget är drivkraften och där höga ambitioner och mål är en självklarhet.