Projektchef

Projektchef

Har du erfarenhet av byggproduktion, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building i Norrbotten söker nu efter dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som ledare och tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare få verksamheten efter Norrlandskusten att växa ytterligare.

Dina nya utmaningar
Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för enheterna i Luleå, Boden samt Piteå. Du får ett övergripande ansvar att ta fram budget för projekten, planera dem samt säkerställa att de genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Som Projektchef hos NCC har du även ett övergripande ansvar för affären och se till att ni arbetar enligt NCC:s värderingar och policys.

I rollen ingår kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar i alla delar av verksamheten från anbudsförfrågan, fördelning av resurser till miljö och kvalitet. Du arbetar för att skapa en attraktiv arbetsplats genom att värna om att alla medarbetare mår bra och utvecklas i sina roller och team. Att tillsätta rätt team för varje projekt är en viktig uppgift för dig i vår process.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö där vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande förhållningssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt, stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera. Du arbetar även för att införliva NCC:s värderingar i det vardagliga arbetet som är tillit, ärlighet, respekt och framåtanda.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av byggproduktion, gärna från roller som platschef eller projektchef/arbetschef. Vi ser att du har goda kunskaper i produktionsplanering samt kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Utöver detta ser vi att du har vana av ekonomiskt ansvar samt är väl inläst i entreprenadjuridiken.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt ledarskap i den här rollen varav det är ett krav att du tidigare arbetat som ledare.

Som person är du ansvarstagande, team-orienterad, ödmjuk och pedagogisk. Du är en naturlig relationsbyggare med positiv inställning och lättsam attityd. En person som sätter laget framför jaget och vill uppnå höga kvalitativa resultat tillsammans med andra och leverera en bra slutprodukt till kunden. En god ledare som vet hur man tar människor och motiverar andra till resultat. Du tar inga genvägar, utan uppnår och följer uppsatta riktlinjer.

Hos NCC får du möjlighet att påverka din egen kompetensutveckling och framtid men även enhetens riktning. Du erbjuds möjlighet till ansvar med befogenheter att själv kunna styra er vardag. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom NCC.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Luleå.

B-körkort är ett krav.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Andreas Rydberg, 070-397 46 20. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-02-10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 10 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.