Betongarbetare

Betongarbetare

I Luleå driver vi just nu ett antal spännande projekt inom både nyproduktion av bostäder och renovering och drar snart igång med nya utmaningar varför vi söker fler engagerade medarbetare till vårt team!

Rollen hos oss
Som betongarbetare hos NCC får du ett varierande arbete då vi jobbar med allt från nyproduktion, och ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du känner igen dig på följande beskrivningar:

Du ser dig som en händig problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ.

Du kan prestera resultat tillsammans med andra och hantera att jobba under tidspress.

Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete.

Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet.

Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Dina erfarenheter
Yrkesbevis samt B-körkort är ett krav.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort: Luleå. Arbetet bedrivs i Luleå/Boden med omnejd.

Vi erbjuder
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta projektchef Josefin Hermansson, 070-205 21 19.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 190512.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.