Fordonslärare med platsansvar.

Fordonslärare med platsansvar.

Det här blir du en del av

Movant i Luleå bedriver yrkesutbildning för vuxna inom Fordons och VVS- och fastighetsprogrammet. Du kommer att dels jobba som lärare inom fordon, men även ta ett platsansvar för skolan som helhet. Vi har funnits i Luleå några år, men håller på att bygga upp vår verksamhet i delvis nya lokaler. Du kommer därför få möjlighet att tillsammans med övriga lärare bygga upp utbildningsverkstäder tillsammans.

Det här erbjuder vi dig

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete med personalen och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete.

Det här söker vi

Vi söker dig som är behörig lärare inom Fordonsprogrammet, eller dig som är beredd att ta steget och utbilda dig till lärare. Du har jobbat flera år som personbilsmekaniker och känner dig trygg i ditt yrkeskunnande. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom utbildning. För att passa in i rollen är det viktigt att du är samarbetsvillig, social och kreativ som person. Vidare så ser vi gärna att du är flexibel men ändå har ett strukturerat arbetssätt.

I rollen som platsansvarig så svarar du för att driva skolan när inte rektor är på plats. Har du erfarenhet av att leda arbete tidigare är det meriterande.

Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter - allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag: Enligt överenskommande

Placeringsort: Luleå

Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med. Rektor Patrik Erfält, 073-840 57 90. patrik.erfalt@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Patrik Erfält
Rektor Västerbotten/Norrbotten
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.